Intro

2016. február 25. 23:39 - Hello Magyarok!

599343_332759643476388_1655772283_n.jpg

"Milyen filmet nézzek ma este?" - napjaink egyik leggyakrabban elhangzó és egyre nehezebben megválaszolható kérdése. Aki ezeket a sorokat olvassa, az már valószínűleg tette fel ezt a kérdést először magának, végső elkeseredésében pedig egy ismerősének. Ez az oldal azért jött létre, hogy megpróbáljon erre a kérdésre választ, válaszokat adni. 

Ha meg nem lesznek megfelelőek a válaszaink, akkor meg nincs is annál jobb, mint azon kapni magadat, hogy már mióta filmet keresel ma estére, de még mindig nem találtál semmit és már megint eltelt egy óra. Pedig válogatni tényleg van miből, hiszen csak Hollywoodban éves szinten 600-nál is több film készül. 

Nem ígérjük, hogy mindről szó lesz itt, hülyeség is lenne. Nincs annyi ép keze a szerzőinknek, hogy bírjuk ínhüvelygyulladással. Meg van már ráadásul két másik blogunk is, a Hello Magyarok! és a Hello Sport!, arra is kell valakinek írnia.

A lényeg az, hogy elindultunk, még épp sikerült megugrani ezt a dolgot az idei Oscar-gála előtt, így még pár napig mindenképpen aktuális (és talán vicces) lehet a lenti videó. Utána meg úgyis az egyik szemünk sír, a másik nevet.

Tetszett a poszt? Lesz még ilyen! Kövess minket a Facebookon is. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hellomozi.blog.hu/api/trackback/id/tr588415172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása